Hoi! Ik ben Roos Wattel.

Ik geloof dat doven en slechthorenden alle kwaliteiten bezitten om van hun eigen leven iets moois te maken. Heb jij een vaag idee of droom die je graag wilt bereiken, maar weet je niet hoe? Ben je (startende) ondernemer en zou je graag jezelf willen laten zien met je bedrijf? Of loop je steeds weer tegen dezelfde dingen aan in je studie of werk, waardoor je het gevoel hebt dat je in een cirkeltje loopt? Ik weet dat alles al in jou zit, maar weet ook dat je soms een duwtje in de rug nodig hebt om verder te kunnen komen. Om stappen te zetten in het leven moet je dichter bij jezelf komen! Daar ondersteun ik jou graag bij. Ik bied 1 op 1 coaching aan, maar je kunt ook een workshop voor een groep aanvragen of mijn online training volgen. Bekijk hieronder mijn aanbod.

Coaching in gebarentaal

In een coachingtraject ga je in minimaal drie coachsessies persoonlijk met Roos aan de slag met jouw vragen en issues. Samen zoek je uit waar je tegenaan loopt en welke krachten je (verder) zou willen ontwikkelen. Dat kan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling of je loopbaanontwikkeling zijn.

Vraag een workshop aan

We bieden workshops aan voor groepen van minimaal 8 personen waarin je gezamenlijk werkt aan het ontwikkelen van je positieve kracht. In deze workshop krijg je inzicht in jouw kwaliteiten en talenten en vind je (weer) de richting waar je naartoe wilt. Ook leer je wat je nog nodig hebt om je doelen te bereiken en hoe je die stappen kunt zetten.

Deafpowerment

Deafpowerment is de allereerste online training in Nederland die volledig in de Nederlandse Gebarentaal is én met ondertiteling! Met deafpowerment ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. De training is een geweldige investering in je eigen toekomst. Na de training heb je nieuwe inzichten, motivatie en tools ontwikkeld waarmee je een stuk krachtiger in je schoenen staat als dove/slechthorende persoon.